Tekstschrijver

Behalve Emma, ben ik ook tekstschrijver. Ik geloof dat de wereld een mooiere plek wordt als jij jouw werkelijke en authentieke verhaal uitdraagt, met alle imperfecties die daarbij horen. Niet alleen thuis aan de keukentafel, maar ook in jouw werk of in jouw bedrijf. Wat ik het liefst doe, is jou daar een handje bij helpen. Door in mijn pen te klimmen en te schrijven breng ik bezieling in jouw verhaal.

Waarom je mij jouw verhaal zou laten schrijven? Wat dacht je van…

  • pakkende en authentieke teksten, zonder zelf te worstelen met woorden en zinnen, zodat jij je energie en tijd kunt steken in jouw bedrijf;
  • een hogere omzet doordat je met aantrekkelijke teksten op je website, blog of social media zichtbaarder bent;
  • potentiële klanten raken met jouw eerlijke verhaal, waardoor ze eerder geneigd zijn om je product of dienst af te nemen.

Diensten

Blogs, artikelen, interviews

Een goed verhaal te vertellen? Ik schrijf het voor je op. Iets tot op de bodem uitzoeken en de moraal van het verhaal scherp krijgen is wat ik doe. Ik zorg voor een pakkend en bezield verhaal dat jouw lezers inspireert. En dat duidelijk maakt hoe jouw product of dienst een probleem oplost dat zij ervaren. Tijdens het afnemen en uitwerken van interviews dring ik door tot de kern. Wat is datgene waarvoor mensen hier op aarde zijn en hoe uit zich dat in hun werk of leven? Mijn sensitiviteit zet ik in om tussen de regels door op te vangen wat mensen drijft.

Redigeren

Heb je al een tekst maar kan die wel een boost gebruiken? Ik maak er een foutloze en soepel geschreven tekst van die lekker wegleest. Ik zorg voor: correcte spelling, prikkelende titel, heldere tussenkopjes en een goede cadans. Met alle liefde schrap ik overbodige woorden, voeg ik smeuïgheid toe of gooi ik zinnen om.  Daarnaast breng ik – uiteraard- een stukje bezieling in je tekst. Samen tillen we jouw teksten naar een hoger level.

“A drop of ink may make a million think.”

Webteksten en mailings

Wil je jouw ideale klant aantrekken? Zorg dan voor webteksten die staan als een huis. Hiermee zien potentiële klanten in één oogopslag wat je te bieden hebt en waarom ze bij jou moeten zijn. Naast dat ik bezielde teksten voor je schrijf, zorg ik ervoor dat je webteksten SEO-proof zijn. Met mailings houd je (potentiële) klanten op de hoogte van ontwikkelingen in jouw bedrijf. Ik lever mailings verzendklaar bij je aan, zodat jij nog maar één klik op de knop hoeft te doen. In overleg verzamel ik onderwerpen, schrijf ik teksten en kies of maak ik bijpassende foto’s.

Social media

Social media is anno 2019 dé manier om jouw product of dienst in de markt te zetten, maar hoe zorg je dat je jouw unieke boodschap overbrengt? Hoe spreek je je ideale klant aan en bouw je een relatie met hen op? Ik help je met een social media strategie, passend bij jou en jouw bedrijf. Hierbij kijken we onder meer naar doelen, passende kanalen en de juiste boodschap. Daarnaast kan ik de uitvoering op me nemen met regelmatige social media posts, bijpassende foto’s en – ook hier- een bezield verhaal.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of op zoek naar een andere tekst? Neem contact met me op.