Over mij

Ik geloof dat de wereld een mooiere plek wordt als we ons werkelijke en authentieke verhaal uitdragen, met alle imperfecties die daarbij horen. Zo’n verhaal is nooit opdringerig, omdat het echt is. Door jouw ware verhaal uit te dragen zet je jouw kwetsbaarheid om in kracht en blijf je dichtbij jezelf. Hierdoor ga je moeiteloos leven en ondernemen. Als tekstschrijver wil ik je hierbij helpen. Ik zet jouw verhaal op papier. Of op een scherm. Door in mijn pen te klimmen en te schrijven breng ik bezieling in jouw teksten. Ik schrijf een verhaal waarin je klanten zich herkennen en dat hen raakt, door in woorden te vangen waarom jij doet wat je doet. Mijn sensitiviteit zet ik in om tussen de regels door op te vangen wat je drijft.

Mijn verhaal

Mijn naam is Emma. Op mijn blog deel ik mijn verhaal. Een verhaal over hoe je vanuit jezelf kunt leven. Over hoe een imperfect leven juist perfect kan zijn. En hoe je de weg naar innerlijke rust bereikt. Als je jouw imperfecties omarmt, maakt dat je leven bovendien veel leuker (en makkelijker). Ik deel persoonlijke verhalen, tips en ideeën waardoor jij je kunt laten inspireren.

Dat doe ik niet zomaar. In 2017 kreeg ik een burn-out. Ik werkte als beleidsadviseur bij een grote gemeente, in een baan die niet bij mij paste. Ik werkte stug door. Tot het op was. Mijn burn-out was heftig, maar ik had ‘m niet willen missen. Ik ben er nu dankbaar voor, hoe gek dat ook klinkt. Het heeft me laten inzien dat ik aan het roer sta van mijn leven. Dat ik mijn dromen serieus mag nemen. Zonder mijn burn-out was ik dit bedrijf nooit gestart. Thank you, burn-out!

Liefde voor schrijven

Door mijn blog ontdekte ik mijn liefde voor schrijven. Toch was schrijven niet nieuw voor me. Als kind had ik blauwe plekken op mijn vingers van het schrijven (oké, ook door de inkt van mijn vulpen). Mijn favoriete vakken waren Nederlands, literatuur en filosofie. Boeken verslond ik. Notitieboekjes pende ik vol. En nog steeds. Toen ik meer ging bloggen, kreeg ik vaker positieve reacties op mijn schrijfsels en daardoor wilde ik alleen maar meer schrijven. Toen kwam het inzicht: ik ga hier mijn werk van maken. Ik word tekstschrijver!

Bezieling in jouw teksten

Als tekstschrijver lever ik perfecte teksten af over imperfecte verhalen. Waarom jouw verhaal imperfect mag zijn? Ik geloof dat als we open en kwetsbaar zijn, we de ander uitnodigen om dat ook te zijn. Met als gevolg (h)erkenning bij je klant en een grotere kans dat hij of zij een dienst of product bij je afneemt. Vanuit deze visie breng ik bezieling (terug) in je teksten. Ik daag je uit om je kwetsbaar op te stellen. Niet alleen thuis aan de keukentafel, maar ook in jouw bedrijf en richting je klanten. Want ik geloof dat mensen kopen wie jij bent. Met het naar buiten brengen van jouw authentieke verhaal ga je bovendien meer vanuit jezelf leven en ondernemen.

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en denk je dat jouw teksten wel wat bezieling kunnen gebruiken? Neem een kijkje bij mijn diensten of neem contact met me op.